Mat,  Resor

Gourmet mat

Nu är det dags att lämna Sölden via Innsbruck, vårat plan går inte förrän 12.45. Men det är tre stor skidorter som kommer hit så det gäller att vara ute i god tid.


Innsbruck flygplats ligger så vackert.

Vi har ätit så gott under vår tid i Sölden, godaste upplevelsen utöver det vanliga var på hotellet Das Central där den prisbelönte kocken Michel Kofler huserar. Restaurangen heter Ötztaler Stube och deras vinkällare består av över 30 000 flaskor vin.

En liten aptitretare.
Det var fantastiska kreationer som vi bjöds på.
Deras egna husvin PINO3000, där tunnorna förvaras på 3000m höjd. Det är ett samarbete mellan de tre ledande vintillverkarna i Österrike, Sydtyrolen och Tyskland.

Igår åt vi på Miyako som är en asiatisk restaurang som serverade allt ifrån chinamat till sushi.

Nu är det dags att borda planet, hoppas ni får en fin söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.