Resor

Serfus-Fiss-Ladis

Vi flög igår med SAS ner till Innsbruck i Österrike.

Bilden är ifrån vår inflygning strax innan vi landade.

Jag har aldrig varit med om en sån turbulens, riktigt läskig. Både uppe på vår marschhöjd där en jetström över Tyskland ställde till det med rejäla luftgropar. Sen otroligt starka vindar när vi skulle landa så att planet skakade och krängde i sidled. Tack och lov så landade vi helskinnade och fick ut vårat bagage. Vi hade förbokat transfer och chauffören stod och väntade på oss. Bilresan till Ladis tog 50 min.

Bild från receptionen, lite makabert med alla djurhuvuden.
Hotellets restaurang med ännu fler djurhuvuden.

Vi hade bokat en familjelägenhet, så vi har två sovrum, vardagsrum, kök och tre toaletter.

Vårat sovrum.
Hotellets pool.

Vårat plan var 1,5h försenat så vi kom inte fram till hotellet förrän kl 15. Så vi gick direkt ut och åt lunch i backen och provade hotellets pool. Nu är det dags att äta frukost och göra oss i ordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.