Snillet spekulerar

Vårdag!

Vilken härlig dag Stockholm hade idag kändes som en vårdag i mars. Jag började morgonen med att dricka kaffe i uterummet med fönstren öppna. Övriga familjen var på Zinkensdamm och spelade bandy.

Edsviken
Såg både änder och svanar.

Jag och Kennet tog efter lunch en promenad längs vattnet i Edsviken. Tyvärr så har Sollentuna Kommun stängt fiket vid slottet så vi fick avsluta promenaden på fiket Gateau som ligger nära där vi bor.

Edsbergs Slott i bakgrunden.

Igår var det värmesockorna och värmevästen på och sen ut i trädgården, gårdagen var så grå. Fixade även så ett av våra gamla kylskåpet/frys skulle få plats i vårat pannrum. Då den nya kylen/frysen är mindre än de förra.

Trädgården en grå januari dag.
Citron och mandarinträden som vi vinterförvarar i pannrummet börjar bli klara.

Då våra gamla kyl/frys börjar ge upp så bytte vi förra helgen ut dessa mot ett modernt. Enligt min man så är det viktigt att varje ny pryl som kommer in i detta hus har en ”app” kopplat till sig😬. Så självklart har vår nya kyl/frys både en app, fyra kameror och en skärm.

Samsung Family Hub Side by Side heter kylskåpet.

Då denna kyl/frys är mindre än de förra så kommer vi behöva byta ut skåpen runt om. Jag vill gärna få in två fullhöjds 60 cm skåp på högra sidan om kylen som jag kan ha som skafferi, börjar ledsna på att behöva böja mig för att komma åt torrvarorna.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.