Resor

Mot Paradiset

I fredags var det äntligen dags att åka mot varmare breddgrader. Vi flög Emirates med en mellanlandning i Dubai innan vi tillslut landade i Colombo på Sri Lanka.

Precis som det mesta i Dubai är flygplatsen väldigt stor och dekorerad med bl.a. gigantiska plastpalmer.

Flyget till Dubai tog 6h och det andra tog 4h. Det gick fort och smidigt att ta sig igenom immigrations och väskorna låg redan på bagagebandet när vi kom fram. Förra året fick vi vänta 1h på väskorna.

Nöjd men väldigt trött familj.

Vi hade bokat transfer med hjälp av appen ”GetTransfer.com så chauffören väntade på oss när vi landade. Motorvägen från flygplatsen är färdig så vi sparade in 1h restid. Resan som förra året tog 2,5h tog alltså bara 1,5h innan vi var framme på hotellet i Wadduwa.

Glaset med vin smakade gudomligt, fast jag tror det var mest utsikten som spelade en stor roll i den upplevelsen.
Man kan inte klaga.

Hotellrummet däremot….trots att vi kollat igenom bilder och läst recensioner på TripAdvisor och Google så hamnade vi i en bunker, som luktar ond bråd död och saknar glas i fönstren. Taket består av uppspikad bastmatta. Skulle man ta ner det ramlar säkert en kackerlacks odling ut. Puh, fyra nätter kvar #kämpa😬.

Lukas fyllde 12 år igår.

Igår var inte vilken dag som helst utan Lukas 12 årsdag. Vi hade förbeställt tårta och tagit med presenter.

Grattis hjärtat 💙.

Vi var alla grymt jetlaggade igår, vi åt middag på hotellet bredvid vars restaurang ligger 1:a på TripAdvisor.

Visst är det något magiskt med solnedgångar 🌅.

En kommentar

  • Christina Rozenbergs

    Men så är det ju alltid i början. Inte nöjd med rummet. Ack ja hur många gånger har man inte varit det. senast nu i Gambia, Dagen efter fick vi det rum vi tänkt oss. Inte lätt. Men är man tillräckligt länge, då ”bor man in sig” och allt brukar bli bra. Nu ska jag läsa vidare !.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.