Resor

Läskig hemresa

Nu har vi varit hemma ett par dagar och har varit härligt jet laggade. Otroligt trötta på kvällarna och hungriga på märkliga tider. Vår hemresa gick bra men jag var väldigt rädd efter att ha läst om flight PS752 tragiska öde. Det fanns Wi-fi i flygplanet så vi kunde läsa nyheterna och se på BBC news i realtid.

Bilden visar hur nära Teheran vårt flygplan flög där PS752 sköts ner bara timmar efter att det hänt.

Vi satt på Dubais flygplats och läser i tidningarna att Air France, Lufthansa och amerikanska Flygbolag kommer undvika flyga över luftrummet Iran, Irak, Omanbukten, vattnen mellan Saudiarabien och Iran.

Här var vår flygrutt från Dubai till Stockholm.

De var precis det luftrummet som vi visste att vi skulle passera och att sitta i flygplanet och följa vår resa på kartan inne i flygplanet var ingen höjdare.

Inifrån vårt flygplan.

Jag som redan var flygrädd innan. Det som är skrämmer mig är turbulens speciellt då även personalen springer och sätter sig ner. Jag har sett alla avsnitt av Air Crash Investigation (Haverikommissionen) som sänds på National Geographics som finns. Både på gott och ont😬🙈.

Det var sköna lata dagar på semestern men det är rätt skönt att vara hemma igen.

Ska tillbaka till Arlanda idag, tyvärr inte för att flyga utan för att hämta sonens IPad som han glömde för tredje gången när vi klivit av ett flygplan. Ha en skön helg därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.