Trädgård

Vårkänslor

Efter en söndag med sol och värmen från grillen vid Sollentunavallen där jag grillade runt 100 hamburgare och oräkneliga antal korvar fick jag lite vårkänslor. När jag kom hem sopade jag bort sand från trottoaren som tinat fram. Vilket fick mig osökt att tänka på TRÄDGÅRD :-

Denna bild på vår trädgård är ifrån 20:e feb 2015. Det har hänt lite sedan dess.
Det var en hel okontrollerbar djungel 2015, många av växterna var inte ens nedgrävda. Min gissning är att de kom till fort inför visningen då de stod där med sina krukor 🙂 Lägg märke till det gigantiska ”Gullregnet” till vänster i bild.
Men ganska snart blev djungeln ett minne blott 🙂

När vi köpte tomten så hade vi i princip ingen sol alls, när inte vårat Gullregn skuggade tomten så gjorde grannens 9 st 25 meter höga granar det. Granarna skymtar bakom Gullregnet. Tack och lov gick grannen med på att vi skulle ta bort dessa granar.

De hemska granarna, av Gullregnet återstår det inte mycket!

Håll i hatten 🙂

Toppen på granen fick jag gå över till grannarna och hämta, så lång var var granruskan!

Jag tror bestämt att man inte kan se ett enda grässtrå på vår tomt 🙂 Bilden är ifrån oktober 2015.
Bilden är ifrån december 2015, det fanns en hel del att elda. Röken över Helenelund påminde om den vid slaget om Lützen. Det blev inget mer gjort utomhus detta år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.