Snillet spekulerar

Lördag IGEN

Det är inte lätta att hålla en blogg uppdaterad, förstår att folk jobbar heltid med sånt. Men det gör inte jag utan ni får hålla tillgodo när jag hinner 🙂 En sån vecka det har varit, här i Stockholm har det mer eller mindre regnat konstant sedan i torsdags så mycket av snön som kom har regnat bort. Jag var i torsdags ute och åt på Ciccio´s.

Restaurangen passar bra för AW dvs ett glas vin/drink och kallskuret, maten i övrigt var ingen höjdare.
Deras ”Bellini” var grymt go (Prosecco med persiko pure)

I fredags em åkte jag på konferens med jobbet till Waxholm som är väldigt öde på på vintern, Pressbyrån stängde kl 19 och korvkiosken kl 21:-) Vi bodde på Vaxholms Hotell, ett medelklasshotell som jag inte tänker besöka igen om det kan undvikas, kalldrag och möss är ingen bra kombination.

Vaxholm på sommaren är en helt underbart att besöka en solig dag. Hit tar man sig enkelt med bil eller ännu bättre Waxholms båtarna som man åker med SL-kortet. Vi brukar åka hit med vår båt och lägga till i Gästhamnen.

Restaurang Magasinet kan verkligen leverera räkmackor som smakar gudomligt. Fästningen skymtar i bakgrunden.
Vår båt döpte vi i somras till Pinnen 🙂

Vaxholms kastell byggdes runt år 1548 för att skydda inloppet till Stockholm, år 1833 byggde man om fästningen såsom den se ut idag. Det är väl värt ett besök och det finns mysiga Cafér. Ett sådant är Vaxholms Hembygds Café som ligger vid vattnet.

Det finns hur mycket smarrigt som helst att välja på!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.