HUS,  Mat

Helenelund

Finns det tråkigare månader än dessa, i helgen kom dessutom hur mycket snö som helst. Söndagen spenderades jag med att skotta snö i tre timmar. Det var bättre på lördagen då åkte hela familjen till Mall of Scandinavia och såg filmen Röjar Ralf – Kraschar Internet. Jag skrattade så att flera barn tittade styggt på mig 🙂

Persiljebiffar, potatismos och gräddsås

Detta smaskade vi oss till middag idag, familjen äter upp sig på vintern då jag har tid för matlagning vår/sommar/höst spenderar jag så många timmar jag kan i trädgården 🙂 Då får familjen tugga vinterns rester…mohaa….

Vi började kolla på nytt boende hösten 2014, då det passade bra i livet med en flytt. Vi kollade på tomter/hus i Sigtuna men inget kändes riktigt rätt, vi ville inte pendla mer utan få närhet till våra jobb och närhet till kommunikationer. Vi hittade ett hus i Helenelund, 600m ifrån pendeltågsstationen som vi slog till på.

Baksidan av våra nya aprikosa hus 🙂

Den 8:e februari 2015 fick vi tillträde till huset, vi renoverade huset i Ramsta inför försäljningen samtidigt som vi renoverade vårat nya hus. Det blev lite körigt i några månader om jag säger så! Vet inte hur många kilo stenar som vi flyttade med till nya huset också, allt ifrån Ölandssten, gatusten till runda stenar som jag inte kunde skiljas ifrån.

En liten del av alla stenar som vi flytta med.
Sista flyttlasset gick den 3 juli 2015 då barnen hade gått sista dagen i Ramsta skola. Det var dessutom den sommarens varmaste dag.
Vårat nya kök i ren och skär KAOS. Men ni som känner mig vet att KAOSET varade inte så länge 🙂
Vår framsida, som har fått sig en rejäl ansiktslyftning, mer om det senare.

Det är är inte mycket som ser ut som när vi köpte huset 2015, kommer visa mer ifrån hur vi har renoverat det både in och utsida.

Är det samma hus?? Nu vet ni i alla fall hur Bloggen fick sitt namn:-)

Ha en fortsatt härlig måndagskväll!


3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.