Snillet spekulerar

Skruvad Söndag

Började söndagen klockan 08 med att börja skruva upp en ledslinga eller rättare sagt flera ledslingor.

Så här ser en ledslinga ut.

Varje slinga räcker 3 meter så det blev till att seriekoppla dessa. Jag satte dessa runt vår mur på baksidan. Tror att det blev 18 meter jag skruvade upp innan jag var klar. Jag är en jäkel på att skruva men att se till att de fick el, den äran får jag överlämna till min man.

När vi flyttade in fanns det inte ett enda eluttag på baksidan, sakta men säkert så blir baksidan upplyst. Vid 13 tiden var detta klart men då återstod arbetet med att sätta upp pressening över vår båt.

Låt mig få meddela att det inte alls var så enkelt att sätta upp denna ställning som presseningen skulle vila på. Så det blev ytterligare ett gäng muttrar att skruva innan det började likna något. Flera av stagen fick vi dessutom flytta på några gånger innan det blev rätt.

Äntligen är båten inplastad 💪🏼👏✌🏼.
Otroligt vackert vid stranden.
Trött men nöjd.

Vi kom hem 17, efter det så blev det en smarrig middag bestående av hel röding i ugnen med gräslökssås.

Röding i foliepaket.

Kan inte låta bli att inte visa er hur det ser ut när ledslingorna lyser, från att allt på baksidan förutom poolen varit mörk så är detta ett stor ljus i mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.