Snillet spekulerar

Båtupptagning

Det fanns inget glamoröst med denna lördag, Klockan 08 var det uppställning i Edsviken för att ta upp vår båt tillsammans med 12 andra båtägare i Edsvikens båtklubb.

Det var många ton vi puttade idag.

Vet inte hur många ton vi har puttat idag men det är några. Man körde upp båten på en vagn i vattnet som sedan vinschades upp ca 5 meter upp på land. Sen var det handkraft som gällde, dvs att putta båten på vagnen till rätt plats.

Vi var få damer på denna båtupptagning, exakt två stycken förutom en dam som dök upp precis när deras båt skulle tas upp. Men något puttande hjälpte hon inte till med.

Desto fler båtar som hamnade på land ju färre blev vi som puttade då båtägarna började högtryckstvätta sina skrov istället för att hjälpa till. Vi som hade vår båt som nr 12… åtminstone jag blev förbannad.

Äntligen står vår båt ”Pinnen” på land.
Sjöutsikt 😬

Så efter att vår båt kommer upp blev det till att högtryckstvätta bort alla havstulpaner. Det kändes rejält i hela kroppen

Lördagskvällen bjöd på Oxfilépasta och en lugn kväll i soffan och sedan drog övriga familjen iväg och såg Sverige matchen i fotboll.

Så gulligt😘

Medans vi var iväg till båten så fixade Rasmus en present till oss.

Kan hjärtat annat än smälta?
Hur snygg var inte denna present? 👏👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.