Snillet spekulerar

11:e September

Spanade in tidningarna lite extra mycket igår men ingen av Expressen/Aftonbladet nämnde ens 11:e September attackerna. För mig blev det väldigt påtagligt då många av mina amerikanska släktingar skrev inlägg på Facebook om hur de upplevde dagen 11:e september 2001.

New York

Vi besökte New York och 911 museet på höstlovet 2018. Det som jag fortfarande starkast bär med mig är lukten av brandrök, den balk som är sparad och helt förvriden av hettan från elden när man kommer in i entrén är en stark upplevelse.

Det går inte med en bild beskriva lukten eller känslan.
Delar av en brandbild på museet.

Vet inte riktigt hur man gör en snygg övergång från något så fruktansvärt till något annat trivialt vardagligt ämne. Så nästa bild får nog avsluta dagens inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.