Nöje,  Snillet spekulerar

50-års Partaj

I lördags var det dags för grannens 50-års FEST det partyt kommer gå till historien. Temat för festen var Burning Man. Burning Man är en veckas musikfestival i Nevadaöknen.

Festivalen bygger på att deltagarna själva skapar byggnader, konstinstallationer och konserter. Black Rock City kallas den temporära staden som byggs av deltagarna själva. 2014 deltog 65 000 personer på festivalen.

Riktigt skönt tema då ingenting oavsett vad du klär dig i kan bli fel.

Festen var på Älgö så vi hade bokat hotell på Grand Hotell i Saltsjöbaden som ligger ca 5 km från Älgö. Alla deltagare samlades och fick en fördrink innan det var dags för en tipspromenad i ”Magiska skogen”

Fördrink

Vi delades in i lag och gick sedan en promenad där vi längs vägen fick svara på frågor om födelsedagsbarnet. Svarade man rätt fick man en hutt.

Vi kom fram till festen som var i ett helt fantastiskt hus. Vi gick upp på taket och hade en fantastisk utsikt samtidigt som det bjöds på bubbel och underhållning i form av jonglörer med knivar och eldsklot.

Helt galet fint hus.

Sen var det middag med fina tal innan discot började. Vi bjöds även på ett häftigt fyrverkeri och ljusshow för att inte tala om motorsågs show. Jag tror att vi kom i säng vid fyra tiden. Jag med vita vingar och Kennet med en vit peruk som han inte riktigt kommer ihåg hur den hamnade på hans huvud😂😂.

Grand Hotell Saltsjöbaden

Innan vi åkte hem avnjöt vi en härlig frukost på hotellets veranda.

Utanför Haga Parken.

Vädret var så härligt i söndags att vi gav oss ut med båten. Vi lade till utanför Haga Parken där kidzen badade.

Ljuvliga kvällar.

Efter jobb och skola har vi passat på att njuta av sommarens sista solstrålar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.