Nöje,  Trädgård

Sommarfest

Länge sedan sist igen, här har det varit fullt upp. Vi har bl.a hunnit med en Sommarfest hemma i vår trädgård där de inbjudna var AddQ’s anställda i Stockholm. Det är min man som jobbar där, det var fjärde året i rad som vi hade sommarfesten hemma hos oss. Jag har jobbar med flera av dem under min tid på FMV och andra har jag lärt känna genom åren. Så det är åtminstone från mitt håll ett kärt återseende😬.

Detta år var temat Hårdrock och Synt. Det var en väldig tur att det inte regnade för det var två små tält. Det var 57 anmälda till festen, hur många som dök upp har jag ingen aning om.

De har tre restauranger, i Högdalen, Nacka Forum och Heron City är ni i närheten så måste ni gå in och ta en burgare. Hoppas de öppnar en restaurang på norra sidan om Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.