Snillet spekulerar,  Trädgård

Sten, sten och sten

I helgen har vi bl.a roat oss med att försöka få färdig bäcken som ska rinna under ena hörnet av växthuset. Hela dammprojektet påbörjades när vi grävde för poolen 2016, nu fyra år senare har det aldrig varit närmare ett avslut.

Det var så här det började.

Nä, det var inte riktigt sant för när vi flyttade in såg tomten ut så här.

Hela tomten sluttade och det fanns inte mycket sol innan vi fick ta ner grannens granar året var 2015.

Vi flyttade med en massa runda stenar från vårat förra hus, alla Ölandssten köpte jag på Blocket för 500kr för en massa år sedan, självklart fick även den följa med i flytten. Detta hus hade massor med runda stenar närmast grunden som har flyttats ett antal gånger. Så jag vet inte hur många hundratals kilo sten jag har burit de senaste åren.

För fyra dagar sedan…..
Det har hänt lite sedan vi flyttade in!

Idag var jag och köpte 10 stycken 20 kilos säckar med sjösten som ska ligga på botten av bäcken. Vem behöver gym när man kan bära sten. Kvällen fortsatte med att vi blandade betong och fixade odlingslådorna i växthuset, nu ska betongen härda och jag ska gräva ur dessa och fylla med jord. Bilder från det får ni se en annan dag.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.