Snillet spekulerar,  Trädgård

Gråväder

Känner att jag börjar låta som en meteolog men perkele vilket uselt sommarväder. Igår hade jag hela dagen min värmeväst med elslingor som man startar med en App när jag var ute, det är en av de bättre presenterna jag fått. Har även värmestrumpor.

Helt galet att i juli tipsa om dessa, men ni som känner mig vet att jag är frusen av mig. Nu satt jag inte direkt still på en solstol utan jag släpade upp all marksten som blev över när vi gjorde framsidan och lade runt förrådet. Det är 20 trappsteg totalt för att komma upp till tredje etaget jag orkade ta 7 stenar/gång i skottkärran så det blev mååånga vändor.

Glömde ta en ”före” bild men det var fullt av 1m höga brännässlor och kirskål. Ska lägga på mer jord och så gräs i höst.

Ledsnade på allt trädgårdsarbete så familjen åkte in till Hötorget och åt lunch. Sen gick vi på bio på Sergelbiografen och såg filmen Aladdin.

Will Smith var helt klart bäst i rollen som ande 🧞‍♂️.

Har länge velat byta ut den gamla Canon 5D kameran och idag kändes som en bra dag. Det blev en Canon EOS R. Snacka om smidig nu kan man med hjälp av bluetooth ladda över bilderna direkt till mobilen utan att passera datorn.

Dessa var två av bilderna jag tog när jag testade kameran.

Sitter i växthuset och testar den nya IR-värmeaggregatet 🔥👏.

Ha en fortsatt härlig måndagskväll🤗.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.