Snillet spekulerar

Bröllopsklänning

Igår så hade yngste sonen spelat fotboll på skolan och ramlat på sin tumme, så det fick bli ett besök på Haga Närakut. Han kom därifrån med en sk ”tumgipsning”. Han ska ha gipset på i en vecka och sedan ny röntgen, det går nämligen inte att se ev spricka när tummen var så svullen. Jag var påväg för att byta av Kennet men behövde inte åka dit, så min bil passade på att åka förbi Ulriksdal istället för direkt hem.

Kom hem med penséer och nya krukor till köket. De har stått utomhus inatt och har överlevt👏.

För att fortsätta med bröllopsplaneringen så var det dags att göra en gästlista, vilket inte var det enklaste. Vilka vill man bjuda, vilka måste man bjuda? Vi hade även begränsning av hur många som fick plats i lokalen under middagen. Här är det lätt att trampa många på tårna. Vi fick hjälp av vår bröllopskordinator Fanny att hitta en tjej som heter Elin och bla gör exklusiva inbjudningskort. https://elinsartstudio.se/

Temat blev flamingos med vårt monogram överst. Den rosa färgen i fjädrarna målade Elin dit för hand efter att korten hade tryckts. Foto: 2Brides Photography

Sen började det bli dags att hitta min brudklänning. På vinst och förlust åkte jag och kollega på en lunchrast till en Bröllopsklännings butik som ligger bakom ICA Maxi i Barkaby, vi hade sett den på håll när vi tidigare ätit lunch i området. http://weddingcastle.se/

Den första klänningen jag provade var en riktig prinsessklänning, hade jag gift mig 20 år tidigare hade jag aldrig tvekat😬. Men nu ville jag se mer drottninglik än princessa.

Det blev en hel del provande men alla klänningar liknade mest uppblåsbara gräddbakelser. Sen helt plötsligt så uppenbarade sig min klänning på reastället med 50% nedsatt pris, whooop, whoop👏.

Det första som klipptes bort redan i affären var dessa rosor på rumpan. Sen fick sömmerskan sprätta bort alla pärlor i midjan och på armarna. Armarna fick spets i stället även urringningen fram samt ett bälte med en diskret rosett fram.

Nu är det natta barn som gäller, fortsättning följer. Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll 🤗


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.