TrÀdgÄrd

Blocket fynd👏

IkvÀll Äkte jag och sonen till TÀby och hÀmtade ett slagbord som jag köpt via Blocket. De flesta slagbord ligger ute frÄn 2500kr och uppÄt, eftersom jag ska ha det ute i vÀxthuset sÄ ville jag inte betala sÄ mycket. NÀr jag hittade ett för 500kr sÄ slog jag till.

TĂ€nkte i sommar slipa bort fĂ€rgen pĂ„ bordet. Mattan och stolarna Ă€r loppisfynd köpta pĂ„ ErikshjĂ€lpen i SpĂ„nga. FĂ„rskinnen pĂ„ stolarna köpte jag pĂ„ ÅhlĂ©ns. Dessa samt nĂ„gra filtar tĂ€nkte jag förvara i korgen som Ă€ven den Ă€r köpt pĂ„ loppis.

Allt ska stĂ„ i mitten av vĂ€xthuset nĂ€r det vĂ€l Ă€r klart. Glasgolvet i ena hörnet dĂ€r bĂ€cken ner till dammen ska rinna under behöver lite mer jobb, sen ska jag Ă€ven gjuta nĂ„gra fasta odlingslĂ„dor pĂ„ bĂ„da sidor om dörren. Det ska Ă€ven dras el och vatten till vĂ€xthuset. Nu Ă€r jag pĂ„ jakt efter en takkrona som ska blir pricken över i👏👏😬.

Köpte förra veckan en silvereucalyptus som ska fÄ en större kruka och sedan flytta ut till vÀxthuset nÀr det blir lite varmare.

Har idag bestĂ€llt en stenbĂ€nk pĂ„ 175kg och ett japanskt tehus frĂ„n Dammbutiken de kommer nog passa in bra pĂ„ mitt japanska tema vid dammenđŸ‡ŻđŸ‡”đŸ‘.

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.