Snillet spekulerar

Ljuset är tillbaka

Det är så fantastiskt att ljuset är på G igen, ljust när man vaknar och ljust när man kommer hem från jobbet. Det känns sakta men säkert som att livet börjar återvända. Kunde inte hålla mig från att sopa och ta bort lite löv 🍁 från vår framsida idag efter jobbet.

Kolla in ljuset👏👏☀️
En IKEA byrå som har fått ny färg, den var i ekfärg från början. Det är samma färg som jag målat sidan framför barstolarna i. Som ni ser på bilden ovan.

Har även en ”sen” hög i köket med alla gamla räkningar, kvitton och besked som man fortfarande får i pappersform fastän det är 2019 🙄. Jag fick i alla fall ett ryck och sorterade alla papper in i pärmar, har två skrivböcker som jag häftar in kvitton i. Med den uppdelningen att ”förbättringar av huset” dvs målarfärg och dylikt samlas i den (om man skulle flytta och kan göra avdrag på förbättringar de senaste 5 åren). I den andra kvittoboken har jag ”saker” ex cyklar och hushållsmaskiner. Vi har även en varsin plastficka i en pärm uppdelat på kläder/skor.

Ett annat tips är även att skriva på kvittot var det är för typ av vara du köpt ex rosa ballerina skor med spännen på sidan. Dels för att kvitton bleknar med åren och sen är det inte alltid en helt logisk text på kvittot när du väl ska reklamera varan ett halvår senare. Jag brukar på kläd- och skokvitton även göra en snabbskiss så att jag ska snabbare ska hitta ✌🏼😬.

Det är så skönt när var sak är på sin plats 🤪

Slutligen tänkte jag tipsa om en intressant film jag såg på Netflix igår otroligt lärorrik om man är det minsta intresserad av vin.


En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.