Snillet spekulerar

Ny vecka, nya möjligheter

Även söndagen bjöd på en härlig soluppgång, denna bild är ifrån vårt uterum.


Som en nybörjar bloggare jag är glömde jag att skriva att Blomsterlandet sålde alla fröpåsar för 50% nu i helgen om man var medlem. Jag lovar att bättra mig med tips om sådant INNAN rabatten tar slut.
Jag slog i alla fall till på några påsar. Måste erkänna att jag tillhör kategorin ”det är roligt att odla” MEN ”mindre roligt att äta” 🙂 Under snötäcket i landet finns det lila morötter som är gigantiska men som ingen åt 🙂 Ja, ja det får bli vårens bekymmer.

Det är dags att plantera chili om man hade tänkt odla det hemma. Jag tänkte vänta tills efter att Sportlovet varit dvs v10 för jag har ingen växthuslampa och plantorna bara blir smala och långa utan ordentligt ljus. Men jag längtar grymt mycket efter att kunna vara ute i trädgården och påta.

Min nyaste rabatt i trädgården som fick ett Japanskt tema.

Imorgon tänkte jag fortsätta att berätta om vårt sista stopp på vår Sri Lanka resa som var Negombo.
Men jag måste bara skriva, inte utan stolthet vad jag gjorde i söndags (det tog 5 timmar MINST)!
Vi har väl alla den där byrån, hörnet eller rummet som man bara slänger in saker i för att ta reda på ”SEN”.
Mitt ”SEN” blev i söndags lite mindre 🙂

Det enda negativa är att det ger lite ringar på vattnet så genom att städa en låda så måste man flytta något annat 🙂 Men i slutändan ger det en grym känsla av välbefinnande.

Detta mina vänner är ren och skär njutning 🙂
Jag hittade till och med den första ”Flamingon” jag köpte, en numera 15-årig penna 🙂


En kommentar

  • Björn Alsmark

    Inser att vårat ”sen” är skrivbordet i hallen. Men behöver nu tänkas på som ”nu” eftersom lådorna är fulla och ”sen-stoffet” istället hamnar ovanpå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.