Resor

Zumba Moves

Idag tog sig min kropp till ett Zumba pass👯‍♀️, det var säkert 7 år sedan sist det hände. Om ni tänker er en darrande och droppande röd tomat, så såg jag ut efter passet. Men så kul👏👏✌🏼👯‍♀️. Dessa 46-åriga höfter leverade över förväntan👏✌🏼😬.

Innan frukost tvingade jag iväg hela familjen till strand för att ta kort, tyvärr så orkade blixten inte med så många bilder (med blixten avser jag inte min man🙈😬).

Inte nog med det, jag körde 45 min vattengympa på det💪🏼. Men de övriga dagarna har jag inte gjort ett dugg🙈😎 förutom att ☀️. Det här hotellet har aktiviteter och barnpassning från morgon till kväll. Då gästerna är 90% engelsmän så är det strikt engelsk barnuppfostran som gäller dvs ska barnen vara med på en aktivitet så ska de skrivas in och ut och när det är ex barnfotboll måste en förälder sitta med.

Fullkomligt älsk ❤️ på nya kameran👏.

Idag är inte en vanlig dag utan min äldsta systers födelsedag🤗❤️. Kan inte med ord beskriva hur mycket du betytt genom åren❤️. Ditt norrländska lugn och glimten i ögat, det kan inte bli bättre. Hoppas du får en toppendag 🤗😘.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.