Mat,  TrĂ€dgĂ„rd

The Wall 😬

Om gĂ„rdagen började bra med champagne đŸ„‚ sĂ„ avslutades den med slĂ€gga och hammare för min delđŸ’ȘđŸŒ. IgĂ„r togs kampen mot de hemska tulpanĂ€tande rĂ„djuren upp pĂ„ riktigt.

Satte upp ett staket som ska hindra rĂ„djuren att komma Ă„t godsakerna đŸŒ·.

Tanken Ă€r faktiskt inte bara att hindra rĂ„djur utan jag tĂ€nker plantera klĂ€ngvĂ€xter lĂ€ngst den sĂ„ det kommer bli ett ”levande” staket. Sen Ă€r det Ă€ven en bonus att det stoppar upp bollar frĂ„n vĂ„ran mini fotbollsplan sĂ„ att de inte kraschar vĂ€xthuset👏 (hoppas jag🙄).

Middagen ikvÀll bestod av röding i foliepaket med grönsaker. Köpte tvÄ rödingfilér som jag kryddade med örter, salt och peppar. Tog tvÄ foliebitar och lade lite smör i botten. Förkokade lite fÀrsk potatis och lade i botten. Sen fÀrsk sparris, vÄrlök, chili, zucchini och fÀnkÄl. Tog sen dill och timjans kvistar och slutligen rödingen lÀngst upp. Kokade en sÄs pÄ grÀdde och vitvin som jag slog över allt innan paketet stÀngdes och lades pÄ grillen i 15 min. Det blev sÄ smarrigt.

Mums 😋
👏👏

Ha en fortsatt trevlig söndagskvĂ€ll đŸ€—.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.