Snillet spekulerar

Snart Sommarlov

Helt galet att det är 5 skoldagar kvar till Sommarlov. Här i Sollentuna så slutar barnen den 12:e juni, sen återstår livspusslet med att få ihop semester och alla lediga sommarlovs veckor.

Finns hur många projekt som helst att avsluta men så lite tid, känns det igen?

Dammen som ni ser skymta i höger i bild känns som prio ett. Vi trodde att vi målade den gjutna grunden med en gummiduks färg (två komponents) MEN inte, halva färgen har lossnat i vinter. Ny färg är beställd så det är bara att ta nya friska tag, drömmen är att dammen ska vara klar till midsommar🙄.

Jag saknar fortfarande vår förra damm, men vår nya kommer förhoppningsvis bli mer lätt skött.

Appropå minnen, så skrev jag dagbok till barnen från det att jag blev gravid fram till kanske de var ca 5-år i varsin dagbok. Vid något speciellt tillfälle i livet så ska de få dem. Det är lite så jag ser med bloggen, lite kul att lämna ett avtryck till eftervärlden.

Idag dök denna bild upp som ett minne från Facebook togs i Thailand 2014.

Tänk så fort allting förändras tidigare lade jag ut mina bilder på ”Bilddagboken”, idag kommer knappt någon ihåg denna sida och jag minns varken min inloggning eller lösenord🙈🙈. Facebook blev populärt och många skrev bla om vad man åt till middag (jag var inget undantag🙈). Idag är det bara dinosaurier som använder FB som barnen säger. Twitter blev stort, Instagram kom in i våra liv. Undra vad som är nästa stora grej🙄?

Längtar desperat efter lite mer sol och värme och tycker att det ska bli ganska skönt att kommande torsdag är en röd dag👏. Ha en fortsatt härlig tisdags kväll🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.