Trädgård

Ännu en vecka

Här springer livet på i full fart och blogga är bland det sista jag tänker på. Sönernas fotboll och amerikansk fotboll fyller veckans kvällar och däremellan försöker jag stjäla åt mig tid i trädgården.

Idag var det så varmt att det gick att bada i poolen utan tak.
Jag badade inte🙈.
Igår blev det en spelkväll.

Idag blev det ett besök på Ulriksdals trädgård och köpte lite nya växter. Bla fick en grön och en blå vindruva följa med hem🍇👏. Sen en tur till Bauhause för att köpa högt staket runt landet för att inte rådjuren ska kunna smaska i sig godsakerna. Har googlat och tydligen kan rådjur hoppa över staket som är 150 cm.

Har rensat landet från ogräs, vitlöken jag satte i höstas har kommit ut med blast som är 3dm, så i juni är det dags att skörda den. Hemmaodlad vitlök är bäst. I veckan ska jag plantera röd/gul lök och andra fröer som jag ska så på friland.

Cappuccino i solen är svårslaget👏☕️.

Ha en fortsatt härligt söndag 🤗.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.