Snillet spekulerar,  Trädgård

Trädgårdslördag

Nu är det bråda dagar, hinner nästan inte blogga. Tror att jag nästan bott utomhus i trädgården de senaste dagarna. Blomsterlandet har bra pris på stora kryddor just nu, köpte timjan, rosmarin och en ny mynta. Den gamla myntan var så ”träig” så den slängde jag idag. Den har stått i en sjävbevattnade terracottakruka. Krukan fick sig en piffning idag.

Så mycket bättre det blev med lite färg👏.
Det färdiga resultatet👏☀️.

Nu när björken har fått musöron är det dags att beskära rosorna och klippa bort det som dött under vintern. Jag planterade även fyra Dahlior i krukor utomhus, så nu vill jag inte ha någon mer frost.

fjärderborstgräs får ca 20 cm långa, vackra, fjäderliknande, vitskimrande, purpurfärgade ax. Mycket användbar i buketter och till torkning.

Planterade även mina sedvanliga fjäderborstgräs i två krukor vid entrén.

Allt har exploderat i trädgården, jag har valt att inte ha de sedvanliga rosa färgade magnoliorna utan valde en i gul/röd färg istället.

Drog på em iväg och shoppade en grovdammsugare, så imorgon ska jag ut och dammsuga trädgården 🙈🤪. Ikväll har det grillats revbenspjäll och annat gott, men nu är det TV-soffan som hägrar. Ha en fortsatt härlig helg🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.