Snillet spekulerar

Loppis och födelsedagar

Nu är det slutet på bandysäsongen, äldste sonen spelade sin sista match på Studenternas IP i Uppsala idag. De spelade mot UNIK (Uppsala lag), detta lag bestod av endast tjejer och när de spelar mot tjejer får laget bestå av äldre tjejer dvs upp till 3 år äldre (min son är född 2007, så vissa var födda 2004 och några var ca 60 CM längre än spelarna i sonens lag😬). Behöver jag skriva att tjejerna dominerade, de var grymt duktiga🔝💪🏼. Men innan så hann vi fira Kennet som fyller år idag.

Vi åkte senare idag till Kennets äldste son som fyller 25 år imorgon och firade honom. Vi bjöds på en massa goda bakverk som jag glömde ta kort på.

Att handla på Loppisar är en god idé då vi ska spara på Moder Jord och återvinna så mycket som möjligt. Förrutom stolarna i köket som jag köpte för 25kr/st så har jag hittar några andra fynd som jag tycker om.

Ljusstaken till vänster är ett sådant, det är en vas i mitten med fem armar. Jag har använt den flitigt sedan jag köpte den.

Senaste fyndet var denna vas.
Även denna skål är ett ”loppisfynd”.

Jag brukar handla på:

https://erikshjalpen.se/store/spanga/

Ett annat ställe är i Upplands Väsby http://www.skopan.eu/

Jag har även köpt stolar till växthuset och en matta dit från Erikshjälpen, nu är jag på jakt efter ett bord till växthuset. Men allt detta får ni senare 🙂

Hoppas ni har haft en härlig helg och är laddade inför en ny vecka imorgon. Jag avslutar på bästa sätt, dvs ett avsnitt av Haverikomissionen. Läste idag att ännu ett plan kraschat med bland annat fyra svenskar ombord, känner mig just nu väldigt skeptisk mot flygplanstypen Boeing 737 Max 8 som både TUI och Norwegian använder i deras flygplans flotta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.