Snillet spekulerar

Krokus, Underställ & Bröllopsplanering

Som det har blåst 🌬idag och när det toksnöade ❄️ en stund på förmiddagen var gråten nära 😿. Men efter jobbet så trotsade jag kylan och satte på mig underställ, arbetsbyxor och gick ut i trädgården.

Blev så nöjd när jag såg att några Krokusar kämpat sig upp. Krokus tillhör Irisaläktet och det finns ca 80 arter.

Nu tänkte jag fortsätta på bröllopstemat, vi bestämde i Vietnam 2017 att vi ville gifta oss till sommaren. Så vi hade ca ett halvår på oss fixa ALLT. Vilket är en väldigt kort tid. Jag insåg att skulle vi ro allt detta i land så behövde vi (läs jag😬) hjälp. Jag började Googla på bröllopskordinator och hittade Fanny Staaf. https://www.fannystaafevents.se

Hon hade precis haft en avbokning så hon hade tid med ett till bröllop sommaren 2018, vi valde det stora paketet dvs att hon skulle hjälpa till med planering, budget, bokningar av ex sminkös, frisör och fotograf samt med sin personal vara närvarande på bröllopsdagen.

Foto: 2brides photography

Vi träffade Fanny en gång innan bröllopet där vi gick igenom alla önskemål och en tidsplanering. Resten av planeringen sköttes via mail och sms. Jag hade redan ringt runt och försökt hitta ett ställe för vårt bröllop och insett att alla fredagar och lördagar är bokade de närmsta två åren för just bröllop på de flesta Herrgårdar runt Stockholmstrakten. Men Bergendal i Sollentuna hade fått en avbokning fredagen den 24:e augusti. http://www.bergendal.se

Det var lite svårt att föreställa sig ett sommarbröllop här i herrgården när vi var här den 16:e Jan 2018.

Bergendal kändes rätt för oss för då kunde vi ha festen inne i Herrgården, själva cermonin vid vattnet och våra långväga gäster kunde sova på hotellet brevid. Samt att det låg i Sollentuna så vi skulle inte behöva åka så långt fortsättning följer…

Jag tänkte nu se dokumentären om Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är. Missade den när den sändes och med allt som skrivs både på sociala medier och tidningar så vill jag själv se den.

🕯 #brinnförJosefin

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.