Snillet spekulerar

Fredag 👏

IgÄr var vi pÄ MOS dvs Mall of Scandinavia efter jobb och skola. Vi har tvÄ stationer dit med pendeltÄg.

Vi Ät middag pÄ Egons, men det var ingen höjdare. Kidzen Ät micrade pannkakor och jag tog deras Taco Classic som höll en vÀgkrogsklass dvs helt utan kÀrlek till maten.

Vissen och smaklös mat.

Sen gick vi och sÄg DraktrÀnaren 3 pÄ bio, var en helt ok film. Jag hade inte sett etta eller tvÄan innan men kunde hÀnga med ÀndÄ. Kidzen var nöjda & det Àr huvudsaken.

Idag kom Anticimex till vĂ„rat hus och genomförde en sk Trygghetsbesikting, vilket de gör om man som i vĂ„rt fall har LĂ€nsförsĂ€kringar som bolag pĂ„ hemförsĂ€kringen vart 4:e Ă„r. Jag fick lĂ€ra mig att de rekommenderar att man har en 6kg brandslĂ€ckare hemma för att man ska kunna ”slĂ€cka sig ut” och dĂ„ rĂ€cker det inte med att man har en men lĂ€gre vikt om oturen skulle vara framme. Se Ă€ven till att kolla utgĂ„ngsdatum pĂ„ befintliga brandslĂ€ckare i erat hus/lĂ€genhet. VĂ„r 6kg gick ut 2015 sĂ„ nu blir det till att shoppa en ny.

Se Àven till att ni har brandvarnare i alla sovrum, fick lÀra mig att nu för tiden finns det brandvarnare som man kan seriekoppla, dvs om man har en brandvarnare i ett extern rum som förrÄd/garage som man mÄste gÄ ut för att nÄ, gÄr det att koppla till en brandvarnare i huset. Annars finns risken att man inte hör larmet innan utrymmet Àr övertÀnt.

Ha en fortsatt trevlig fredagskvĂ€ll, hĂ€r stundar permiĂ€ren av Let’s Dance đŸ’ƒđŸœđŸ•șđŸœ.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.